Vi støtter Bag4Life – det kan du også gøre

I Nepal er fejlernæring af de mindste børn et stort problem og børnedødeligheden hos de 0-5-årige er 15 gange højere end i Danmark. Med projektet Bag4Life tilbyder Chimalaya Charity besøg til mor og hendes nyfødte af en sundhedsplejerske samt en pusletaske med startpakke og livsgivende udstyr til mor og barn de første 2 år.

Lauritz Hannibal støtter op om det betydningsfulde arbejde og donerer 50 stk’s Bag4Life pakker. Beviset i form af 50 certifikater gives i år som julegave til vores kunder.

Vi er stolte over at være med til, at give flere nepalesiske børn en god start på livet. Og du kan også hjælpe.

Læs mere om Chimalaya Charity her

Doner penge til Bag4Life her

Chimalaya Charity

Lauritz Hannibal støtter Lukashuset

Når et barn får en livstruende sygdom, bliver hele familien ramt. Lukashuset i Hellerup er Danmarks første børne- og ungehospice, der tilbyder lindring og aflastning til alvorligt syge børn og deres søskende, forældre og bedsteforældre i den sidste svære tid. Opholdet er gratis og Lukashuset modtager patienter fra hele landet.

Det er et meget vigtigt og flot arbejde, Lukashuset har påtaget sig. Det støtter Lauritz Hannibal og vi afholdt derfor i samarbejde med Skovshoved Rotary Klub et velgørenhedsarrangement i efteråret 2016 for at rejse penge til Lukashuset. Lauritz Hannibal havde købt en aften med skuespillerinden Bodil Jørgensen og fremmødet var stort. Det samme var deltagernes velvilje til at donere penge i forbindelse med arrangementets forskellige auktioner.

Se mere om Lukashuset her

Doner penge til Lukashuset her