Om os

vores værdier, jobtilbud og CSR
Samme værdigrundlag

Lauritz Hannibal Gruppen

Lauritz Hannibal Gruppen består af Lauritz Hannibal Entreprise, Lauritz Hannibal VVS & Teknik samt CG Entreprise, der hver især har en række specialister tilknyttet. Fælles for hele gruppen er værdigrundlaget i de 10 bud, som alle vores dygtige medarbejdere arbejder ud fra. Det sikrer samme høje kvalitet i arbejdet hver gang uanset hvilket selskab, der løser opgaven.

samme gode kvalitet hver gang

De 10 bud

I Lauritz Hannibal gruppen gør vi en dyd ud af altid at udføre alt arbejde efter de samme kvalitetsnormer. Alle vores medarbejdere har derfor været igennem vort eget kvalitetsstyringsprogram, ”De 10 bud”. Det er din sikkerhed for, at dine projekter altid løses i samme gode kvalitet hver gang.

  • Vi mener en aftale er en aftale
  • Vi optræder præsentabelt
  • Vi har respekt for kundens ejendom
  • Vi er dedikeret og løsningsorienteret
  • Vi holder kunden orienteret i hele processen
  • Vi sender udspecificeret faktura
  • Vi kvalitetssikrer arbejdet og foto-dokumenterer
  • Vi rydder op og rengør efter os
  • Vi orienterer kunden om drift og vedligeholdelse af installationen
  • Vi går først, når kunden er tilfreds
Kontakt os for at høre mere

VVS virksomhed købes – Læs mere her

Bliv en del af vores team

Ledige stillinger

I Lauritz Hannibal Gruppen har vi fokus på kvalitet. Men, den kvalitet vi leverer, er ikke bedre end vores medarbejdere. Derfor sørger vi løbende for at efteruddanne alle så vi holder det faglige niveau højt ligesom vi tilbyder mulighed for flextid til at aflevere/hente børn, så arbejde og familie hænger bedst muligt sammen. Lyder det som noget for dig, så glæder vi os altid til at høre fra dygtige byggeledere, VVS- og tømrersvende.

 

Ledige stillinger

Lauritz Hannibal Gruppen støtter Lukashuset

Når et barn får en livstruende sygdom, bliver hele familien ramt. Lukashuset i Hellerup er Danmarks første børne- og ungehospice, der tilbyder lindring og aflastning til alvorligt syge børn og deres søskende, forældre og bedsteforældre i den sidste svære tid. Opholdet er gratis og Lukashuset modtager patienter fra hele landet.

Det er et meget vigtigt og flot arbejde, Lukashuset har påtaget sig. Det støtter Lauritz Hannibal og vi afholdt derfor i samarbejde med Skovshoved Rotary Klub et velgørenhedsarrangement i efteråret 2016 for at rejse penge til Lukashuset. Lauritz Hannibal Gruppen havde købt en aften med skuespillerinden Bodil Jørgensen og fremmødet var stort. Det samme var deltagernes velvilje til at donere penge i forbindelse med arrangementets forskellige auktioner.

Se mere om Lukashuset her

Doner penge til Lukashuset her

Vi støtter Bag4Life – det kan du også gøre

I Nepal er fejlernæring af de mindste børn et stort problem og børnedødeligheden hos de 0-5-årige er 15 gange højere end i Danmark. Med projektet Bag4Life tilbyder Chimalaya Charity besøg til mor og hendes nyfødte af en sundhedsplejerske samt en pusletaske med startpakke og livsgivende udstyr til mor og barn de første 2 år.

Lauritz Hannibal Gruppen støtter op om det betydningsfulde arbejde og donerer 50 stk’s Bag4Life pakker. Beviset i form af 50 certifikater gives i år som julegave til vores kunder.

Vi er stolte over at være med til, at give flere nepalesiske børn en god start på livet. Og du kan også hjælpe.

Læs mere om Chimalaya Charity her

Doner penge til Bag4Life her

Som bygge entreprenør siden 1811 har vi over 200 års erfaring og er anbefalet af Danmarks største virksomheder. Hos os har vi mange specialister, men du har kun én kontaktperson.