Kære kunder og samarbejdspartnere

Det er en stor glæde at meddele, Lauritz Hannibal Aps har købt CG Entreprise A/S, Hvidovre, med henblik på at sammenlægge VVS afdelingerne til en stor og slagkraftig enhed. Købet er sket med tilbagevirkende kraft pr. 1. juli 2020.

Lauritz Hannibal har en lang historie bag sig. Virksomheden blev stiftet i 1811 og var kendt som det førende blikkenslagerfirma med speciale indenfor tag og tårne. Vi har Marmorkirken som logo, da Lauritz Hannibal blev betroet at lægge kobbertaget i slutningen af 1800-tallet. I dag er det dog ikke længere blikkenslagerarbejdet, der fylder i virksomheden, men dyderne er de samme.

Vi har fokus på at skabe langsigtede relationer ved at levere godt håndværk og følge op. Mottoet er ”KVALITET ER IKKE TIL DISKUSSION”.

GC Entreprise har også en lang historie, vores motto er:  ”En aftale er en aftale” Logo’et er et håndtryk, så det er ligesom Lauritz Hannibal et firma med en historie og veneration for de gamle dyder. Begge firmaer er kendetegnet ved at mange af vores medarbejdere har mange års anciennitet i virksomheden. 

Sammenlægningen med CG Entreprise vil give en virksomhed med en omsætning i omegnen af 150 mio. kr. fordelt på ca. 75% Hoved og totalentrepriser og resten på VVS og service. Virksomheden vil beskæftige ca. 60 medarbejdere, der foruden ca. 40 mand i VVS også omfatter tømrere og byggeledere.

Virksomheden opererer inden for renovering af den bestående bygningsmasse i Storkøbenhavn. Opgaverne er typisk hoved- og totalentrepriser indenfor kontorindretning, tag- og facaderenoveringer, lejlighedsmoderniseringer, konverteringsopgaver, butiksindretninger, tagboliger, ombygning af institutioner mv. Dertil service og vedligehold samt VVS og tømrer fagentrepriser.

CG Entreprise fortsætter med eget brand under Lauritz Hannibal. 

Vi vil fremover være i stand til at påtage os større opgaver, samtidig med at vi får tilført flere kompetencer og opnår større fleksibilitet, alt sammen til gavn for vores kunder.

VVS-afdelingen vil bestå af 5 overmontører og 35-40 svende og lærlinge. 

Daglig leder af VVS-afdelingen bliver Klaus Peitersen fra Lauritz Hannibal.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte Klaus Peitersen.